PlasmaMade Film

Évekig tartó fejlesztés után a PlasmaMade 2013-ban indult forradalmi szűrőrendszerével amelyet kifejezetten a konyhatechnika elszívómotorjaihoz alakítottak ki.
A PlasmaMade Airfilter közvetlenül bármely páraelszívóra felszerelhető, amely ezután már nem igényel kültéri levegő kimenetet. Ennek előnye a fűtési és hűtési költségek közvetlen megspórolása, mivel a levegő már kifelé áramlik, hanem a házban marad. Ezt nevezzük “recirkulációnak”. További előnye az, hogy az elszívóház beépíthető a háztartás EPC számításába, ami azt jelenti, hogy az energiacímkéje végül pontos lesz.

A PlasmaMade Airfilter leszámol a főzéssel járó szagokkal, valamint a házban található pollennel és baktériumokkal is.
Ennek elérésére a PlasmaMade Airfilter 4 technikát használ.
Először a plazma az O2 molekulákat O3 molekulákká konvertálja, ezáltal leszámol a szagokkal. Másodszor, az elektrosztatikus külső mag ionokat hoz létre, amelyek áthaladnak a főzési levegőn.
Harmadszor pedig, az elektrosztatika üvegszálas magja lehetővé teszi, hogy a durva szennyeződéseket eltávolítsa, tárolja és lassan megszüntesse azokat a belső és külső rácson lévő elektródák segítségével.
Végül a szén külső mag tisztítja a levegőt és eltávolítja a maradékokat, így a szűrőnk teljesen megszünteti mind a durva, mind az ultrafinom szennyeződéseket.

A PlasmaMade Levegőszűrő úgy lett kialakítva, hogy 10-15 évig működjön és megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Más rendszrek gyakran csupán egy technikát alkalmaznak szűrés során, így közelébe sem érnek a forradalma PlasmaMade rendszernek.
Minden PlasmaMade Airfilter el let látva eredetiséget igazoló bizonyítvánnyal, amelyet regisztálhat, hogy meggyőződjön arról, hogy a lehető legjobb szolgáltatást és eredeti terméket kapott. Olvasson a PlasmaMade-ről a számos cikkből és újságcikkből amelyet online találhat. Továbbá számos videót készítettünk a rendszerről a Youtube csatornánkon.

2017 óta a PlasmaMade kiegészítette választékát a PlasmaMade Carbon szériával. Ezek a szűrők ugyanazon ötlet alapján lettek kialakítva, mint az eredeti PlasmaMade Airfilter. A legfőbb különbség az, hogy a PlasmaMade Carbon Airfilter csupán a főzési szagokat távolítja el.

Az egyedülálló dolog a PlasmMade Carbon Levegőszűrőkben az, hogy 2-3 évig tartanak köszönhetően a magas minőségű szén-mixnek amelyet kifejezetten ehhez a szűrőhöz választottunk.
A szűrők olyan remek minőségű anyagokból készültek, mint a fekete acél és ABS műanyag.
Ezek a szűrők minden páraelszívóhoz alkalmasak, így a PlasmaMade Carbon széria kiváló megoldást nyújt bármely árkategóriában.
Egyedülálló továbbá az is, hogy bármely PlasmaMade termék cserélhető egymással akármikor, ezért Csatlakoztasd & Használd megoldásnak hívjuk ezt.

Reméljük átfogó betekintést tudtunk adni a filozófiánkba.
A jövőben a PlasmaMade azon fog dolgozni, hogy tovább javítsuk a szűrőket egészségügyi és főzési szempontból is.
A következő kihívás számunkra az, hogy teljes mértékben leszámoljunk az ultrafinom részecskékkel, amelyek főzés során szabadulnak fel.
Továbbra is azon dolgozunk, hogy bebizonyítsok meggyőződésünk, miszerint a recirkulációs páraelszívó 300 m3 / h-nál többet nem igényel a megfelelő szívás elérése érdekében.

Amit elvárhat tőlünk

A
100% -ban természetes folyamat

Ez a folyamat 99,9% -os nyereséget eredményez.

B
Magas teljesítmény

Nem szükséged mechanikus előszűrő.

C
Mikroorganizmusok

Kiszűri a nem kívánatos anyagokat.

D
Naprakész

A PlasmaMade® légszűrő megfelel a legújabb 2015 EU szabványoknak.

Minősítések

TÜV Rheinland Nederland BV & CE minősítés
A PlasmaMade® légszűrő összhangban megvizsgált a TÜV Rheinland Nederland BV & a CE irányelvekkel. Ez megbízhatóságot és biztonságot jelent.

ISO 9001 tanúsítvány
A PlasmaMade® légszűrő összhangban van az ISO 9001 szabvánnyal.

A legjobb ár-teljesítmény
A leggazdaságosabb plazma légszűrő a maga kategóriájában.

Minőségi garancia
5 év garancia a Plasma Made légszűrőre.filter_ass

info_pm

info_pm

latviaestoniabelgiumaustriacanadamexicoswitzerlandhungaryhongkongBosniaCroatiaAustraliaLuxembourgEgyptMalaysiaSloveniaMacaunorwayfinlandswedishfrenchitalyportugalturkeyGermanSpaindutchchinaSouth AfricasingaporedanishusarussiapolandczechEnglish